Κλειδαράς Βάρη Βούλα

Πότε πρέπει να αλλάξετε τις κλειδαριές σας;

Το να βάλετε μια κλειδαριά στο σπίτι σας είναι το πρώτο σας βήμα για να κάνετε το σπίτι σας ασφαλές από εισβολείς. Ωστόσο, εάν θέλετε να πάρετε στα σοβαρά την ασφάλειά σας, δεν πρέπει να σταματήσετε εκεί. Για τους περισσότερους ανθρώπους, η αλλαγή κλειδαριών δεν είναι πραγματικά προτεραιότητα. Συνεχίζουμε τη ζωή μας, και τελικά, είμαστε απασχολημένοι και το ξεχνάμε.

Έχεις την ίδια κλειδαριά εδώ και χρόνια.

Το να έχετε την ίδια κλειδαριά για μεγάλο χρονικό διάστημα μπορεί να δημιουργήσει πολλά προβλήματα. Για ένα, τα κλειδιά σας μπορεί να έχουν ήδη φθαρεί και θα ήταν η τέλεια στιγμή για να αλλάξετε κλειδαριές. Υπάρχουν περιπτώσεις που μπορεί να έχετε δώσει εφεδρικά κλειδιά σε άλλα άτομα. Εργολάβος, γείτονας ή φίλος. Άλλα μέλη της οικογένειας μπορεί να άφησαν κάποιον να δανειστεί το κλειδί και ξέχασαν να το ζητήσουν πίσω. Αυτοί οι άνθρωποι, είτε ξένοι είτε άνθρωποι που γνωρίζουμε, μπορεί να τοποθετήσουν αυτά τα κλειδιά λάθος ή να τα εμπιστευτούν σε κάποιον που δεν γνωρίζουμε. Η αλλαγή κλειδαριών κάθε μετά από λίγα χρόνια μπορεί να εξαλείψει αυτό το ζήτημα ασφάλειας.

 

Όταν έχετε βιώσει μια διάρρηξη.

Αφού υποστείτε διάρρηξη, επικοινωνήστε πρώτα με την αστυνομία και κάνετε όλα τα μέλη της οικογένειάς σας να είναι ασφαλή. Όσο τραυματικό κι αν είναι, πρέπει να παραμείνετε συγκεντρωμένοι και να αποτρέψετε αυτό το περιστατικό να συμβεί ξανά. Αμέσως μετά από διάρρηξη ή απόπειρα διάρρηξης, είναι υποχρεωτικό να αλλάξετε τις κλειδαριές σας. Είτε επιλέχτηκε η κλειδαριά σας είτε οι διαρρήκτες εισήλθαν από άλλα ανοίγματα στο σπίτι σας, το περιστατικό εξασθενεί αυτόματα την ακεραιότητα του συστήματος κλειδαριάς σας.

 

Όταν εσείς ή άλλο μέλος της οικογένειας χάσατε τα κλειδιά

Τη στιγμή που χάνετε τα κλειδιά σας, αλλάξτε τις κλειδαριές σας όσο πιο γρήγορα μπορείτε. Ίσως πιστεύετε ότι τελικά θα τα βρείτε. Αλλά το στάσιμο μπορεί να σας κάνει περισσότερο κακό παρά καλό. Ακόμα κι αν βλέπετε τα κλειδιά σας, στη δουλειά ή σε κάποιο οικείο μέρος, ποτέ δεν ξέρετε αν κάποιος τα έχει αντιγράψει. Βάλτε την ασφάλεια της οικογένειάς σας πρώτα. 

 

ΨΆΧΝΕΤΕ ΓΙΑ ΚΛΕΙΔΑΡΆ ΒΆΡΗ ΒΟΎΛΑ? ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ!

Τι να κάνετε εάν κλειδωθείτε έξω;

Τι να κάνετε εάν κλειδωθείτε έξω;

Το να είστε κλειδωμένοι έξω από το σπίτι σας μπορεί να είναι τρομακτικό, ειδικά αν το παιδί σας βρίσκεται στην άλλη πλευρά της κλειδωμένης πόρτας σας

Γιατί Χρειάζομαι Κλειδαρά

Γιατί Χρειάζομαι Κλειδαρά

Το να κλειδώνεστε έξω από το σπίτι, το γραφείο, το αυτοκίνητο ή το χρηματοκιβώτιο σας μπορεί να είναι μια πολύ αγχωτική

Call Now Button